6 Haziran 2010 Pazar

Askerden Dönüş Pastası



Cumartesi günü gerçekleşen kursumuzun ardından pastalarla devam edeceğim. Kurs detayları daha sonra ama bir ipucu vereyim kursumuzda yine bir blogcu arkadaşımızla tanışma imkanı buldum. Hepsi birbirinden şeker kursiyerlerimle yine dolu dolu ve zevkli bir gün geçirdik...

Bu pastamız Miray hanımın askerden dönen eşine düzenlediği hoşgeldin partisi için hazırlandı. Mayıs başında hazırladığım pastamızda konsepti belirlerken epey mailleştik Miray hanım ile. Sonunda evin dışında kalan asker üniforması ve künyesi olsun istedik. Evin içinde ise huzurla oturan çiftimizi koltukta modellemeye karar verdik. Uyumlu renkleri belirleyip önce koltuğu tasarladım. Sonra modellemeleri tamamladım. Salon için birde minik bir masa tasarladım ama pastayı tamamlayıp figürleri yerleştirdiğimde; masanın pastayı kalabalıklaştırıp  genel havasını bozduğunu görünce koymaktan vazgeçtim. Bazen böyle düşündüğüm figürleri azaltıyorum yada artırıyorum son düzenlemelerde içime sinmediğinde : ))


Pasta içeriği bu sefer farklıydı. Vanilyalı sünger kek, limonlu ve beyaz çikolatalı krema , kavrulmuş antepfıstığı ve muzdan oluştu.
Herkese pasta tadında bir hafta diliyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder