11 Haziran 2010 Cuma

Bestseller kozmetikler

Yıllardır en beğenilen, en çok satan kozmetiklerin hangileri olduğunu biliyor musunuz?

Bu kozmetiklerden bazılarını mutlaka siz de kullandınız. Ya krem, ya parfüm, ya allık ya da maskara olarak... Tüm zamanların "best seller" kozmetikleri seçilen bu ürünleri artık birer klasik.

Elizabeth Arden8th Hour Cream
"Mucize krem"
Bu kremin formülü 1935 yılından beri değişmedi. Bu, dünyada onaylanan tek el, vücut ve yüz kremi. Yani hepsi birlikte kullanılabilen tek krem. Bugün de en çok kullanılan kozmetik ürünlerinden biri. Üretildiği günden bu yana satış grafiği hiç düşmedi.

Kayısı renkli bu krem, cildi tazeliyor, yeniliyor ve çatlamış, kurumuş deriyi nemlendirerek yeniden canlandırıyor. Yanık, pişik, sıyrık vb gibi sorunlar için birebir. Kremin adı, 8 saatte cildi onarmasından geliyor.



Chanel No 5 Eau De Parfum
"89 yıllık bir ritüel"
Marilyn Monroe yatarken Chanel No 5'ten başka bir şeyi tenine değdirmezmiş. Parfüm, ilk kez 1921 yılında üretildi. O günden bu yana da en çok satılan parfümlerin başında geliyor.

Bir çiçek buketi, sandal ağacı devamında gül ve yasemin... Chanel, taklit edilemeyen ve "kadın kokan bir kadın parfümü" yaratmak istiyordu. Chanel No 5 böyle doğdu. Adı yok, numarası var...



Nars Orgasm
"Arzu nesnesi"
Müthiş bir altın, pembe, kayısı karışımı... Transparan pigmentler içeren allık, sağlıklı, doğal ve ışıltılı bir görünüm kazanmanızı sağlıyor.

Yıllardır "en iyi" allık seçilen ve güzellik dergilerinin favori listesinin başını çeken Nars Orgasm, adından da anlaşılacağı üzere gerçek bir arzu nesnesi. Çünkü sürdüğünüz anda, aynadan gördüğünüz yüzden o kadar zevk alıyorsunuz ki... Artık ondan asla vazgeçemeyeceğinizi anlıyorsunuz!



Yves Saint Laurent Touche Eclat
"Sihirli dokunuş"
Son yıllarda en çok satan ve çeşitli dergiler tarafından ödüller alan bir kapatıcı...

Aslında bu ürün sadece bir kapatıcı değil, çok daha fazlası var. Ciltteki lekeleri, renk bozukluklarını kapatırken, cilde parlak bir görünüm de veriyor. Yüzün hatlarını aydınlatırken, soluk ve yorgun cildi canlandırıryor.



Lancome Definicils High Definition Mascara
"Göğe uzanan kirpikler"
Dünyanın en çok satan maskarası. Kirpikleri mükemmel şekilde uzatıyor ve tek tek ayırıyor. Bu konuda daha üstünü yok!

Patentli fırçası sayesinde sürümü de çok kolay, kirpiklerden kayar gibi akıyor, sizi hiç zorlamıyor.

alinti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder