11 Haziran 2010 Cuma

Canlı & ipek gibi saçlar ve vücut bakımı

Sönükleşmiş saçlardan, fönünüzün kısa sürede düşmesinden şikayetçiyseniz size muhteşem bir önerimiz var.



Saçlarınızı yıkayın, havluyla kurulayın, özellikle köklerine John Frieda’nın Luxurious Volume Serisi’nden Thickening Blow Dry Lotion’ı uygulayın ve sonra saçınızı kurutup şekillendirin. Gördüklerinize inanamayacaksınız. Bu ürün hem saçları köklerinden kaldırıyor hem de saç tellerini kalınlaştırıyor. Üstelik de saçlarınız ipeksi bir parlaklıkta oluyor ve şekli gün boyu bozulmuyor.

Yılın yeşili

Bu yıl defilelerde ilginç bir oje rengi göze çarptı; yakut yeşili. Chanel başta olmak üzere pek çok markanın kullandığı bu renk şimdi Alix Avien’in de oje paletinde yer alıyor. 217 numaralı ojeyle siz de bu trendi yakalayın.

Sabah sürün gün boyu dayansın

Sally Hansen’ın 18 Hour Protective Hand Creme/18 Saat Etkili El Bakım Kremi görünmez bir eldiven gibi ellerinizi kışın soğuğuna ve her türlü dış etmene karşı tam 18 saat boyunca koruyor.

Çatlaklara veda edin

Kilo alıp verme ve hamilelik sırasında oluşan çatlaklar çoğumuzun canını sıkıyor. İnternette ve yetkili eczanelerde satılan Bonie dört haftalık düzenli kullanımla bu çatlak çizgilerini azaltmayı vaat ediyor. Ciltteki kolajenin üretimini uyaran Bonie kabarıklıkların ortadan kalkmasını ve kırmızı ve beyaz çizgilerin soluklaşmasını sağlıyor.

Mat ve pürüzsüz

Cildiniz yağlı ve sivilcelenmeye yatkınsa Darphin’in yeni iki ürününe bayılacaksınız. Overnight Refining Lotion çene, burun, yanaklar ve alından oluşan T bölgenizdeki yağlanmayı azaltıyor, bizzat deneyerek gördük ki bir gecede gözeneklerinizi sıkıştırıyor. Blemish Clearing Gel ise sivilcelerinizi kurutuyor.

Bütün aile kullanabilir

Çünkü Organix ürünleri sülfat içermiyor. Hollywood yıldızlarının da tercih ettiği markanın guava içeren yeni şampuanı saçlarınızın uzarken canlılığını kaybetmemesini sağlıyor.

alıntı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder