29 Mart 2010 Pazartesi

SEVİMLİ MİLFÖYLER

Milföy hamurları oda sıcaklığına geldikten sonra üçgen şeklinde kesiyoruz.
domates salçası,kekik ve zeytinyağından bir sos hazırlıyoruz ve kestiğimiz milföylerin üzerine sürüyoruz.sosunda üzerine bolca rendelenmiş kaşar peyniri serpiyoruz.dilimlenmiş mantardan kulak,sosisden göz,sucuktanda ağız yapıyoruz.göz bebeklerini,zeytin ezmesinden birer küçük parçayı, sosislerin üzerine kondurarak oluşturdum.
200 derece ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişiriyoruz.

( Milföyden kestiğimiz parçalarıda yağlı kağıt serili bir tepsiye yan yana koyarak yuvarlak bir parça oluşturdum.üzerine yine sos onunda üzerine kaşar ve diğer malzemelerden serperek yine 200 derece ısıtılmış fırında pişirdim.böylece kalan milföy parçalarınıda değerlendirmiş oldum :) )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder