![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMNkUp_yGwXLRqfiEZGwZCML65DvdIjcQllvcenCFzn0XiJjmtDQ7Ox2enw98eERDZ7U5PTVu4uizQogtIKlHSoCAS7jvH4_YWvc96uWsA-FjJ0UHuGANpE17f0_4fdGl4-20lcVqZ4-cE/s400/Resim+417.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/_RrQQxj587nc/Sk8H3k0XkvI/AAAAAAAACpg/1PUR6UNrNZA/s400/Resim+433.jpg)
1 su bardağı sıvıyağ ( ben zeytinyağ kullandım)
1 su bardağı tahin (tortulu koyu tarafından:)
1 su bardağı pudra şekeri
5-6 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
üzerine sürmek için:süzme bal ve yulaf ezmesi
YAPILIŞI:un ve kabartma tozu haricinde tüm malzemeyi iyice karıştırarak özleştiriyoruz.en son kabartma tozu ve unu ilave ederek kulakmemesi yumuşaklığında bir hamur yoğuruyoruz.ceviz büyüklüğünde yuvarlayarak tepsiye diziyoruz.175 dereceki sıcak fırında hafif pembeleşene dek pişiriyoruz.soğuduktan sonra üzerine bal sürerek yulafa batırıp servis ediyoruz.
AFİYET BAL ŞEKER OLA:))
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTQiTW9ccsxsg7iCWgih9ZoOPTreZRNJkhB2u4Se8qtuMV1MR7-WezdV02xl5LCJm2c4y-Nm6GKUy2VuGJAdgLyUhGsqYUmsxH-zct8Fa6x-iT7t9inY286Xx6PObM67mSiEsN2jy90B4H/s400/Resim+415.jpg)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder