19 Eylül 2009 Cumartesi

Neden Kızıyoruz?

Şampiyon olan bir takımının tek bir oyuncusunu bile satmadan üstüne milyon euro'lar harcayarak nasıl gerileyebileceğinin hikayesi.. Takım içi dengeler derken herkes, o da ne ki? diye soran bir başkanın eseri...

1)Nobre:Geçen sezon sözleşmesi biten golcülüğü oldukça tartışılan ve fakat çalışkanlığı ile taraftarca sevilen Nobre.. ve tabi ki menajeri Figer Şampiyonluk gazı ile oluşan ortamı değerlendirmiş 2 milyon euro fiyata anlaşma imzamayı başardı..Aslında avrupa'da bonservisi olmasa bile Nobre'ye 1 milyon verecek takım bulmak bile imkansızken sevgili başkan bu çok açık blöfü göremedi..Haaa gören var mı? Bkz:Aziz yıldırım-lugano-figer....

2)Bobo:Aslında Nobre meselesini devamı.Gitmek istedi bobo satılamadı.Yunanlılar ona 2 milyon önerirken bizde 800 bine kaldı...Eeee dememek lazım kendisinin yarısı kadar golcü olmayan nobre bizden o 2 milyonu kapmıştı.. Başkan bir öyle bir böyle derken Bobo'yu küstürmeyi başardı..Sonuç bu sene oynamaya niyeti olmayan bir bobo.. Sözlemesi sene sonu bitecek bir bobo seneye bedava gidecek bu sene bir şey vermeyecek bir Bobo .. Bravo başkan bı görevide başardın..

3)Tello:Bobo'nun Light versiyonu sorun aynı ama biraz daha küçük.. ama sonuç benzer... ve yine alkışlar başkan'a

4)Fink:Gönder bedava'ya cisse'yi oldan bir gömlek alt olan bu almanı al.. alman ernst alman fink ne kadar zekice bir orta saha çözümü.. Bravo bir kez daha başkan.. sonuç tahmini Bkz:Seriç

5)Ferrari:Stoper olarak aslında eldekiler belkide en iyisi.. Fakat 4.5 milyon euro maliyeti ve Zapo'nun gidiş maliyeti'de 4 dersek 8.5 milyon euro ve ortada sadece ehh işte bir stoper.. Yine söz konusu başkan ise bunada şükür demek lazım..

6)Nihat:Yıllık 3.5 milyon euro'mu.. Başkanım takım içi denge derken.. Bobo'su var Tello'su var yazık değilmi onlara.. Sakatmış,2 yıldır doğru düzgün oynamamış, yaşı 30 olmuş ne önemi var Beşiktaş'ın öz çocuğu yuvasına döndü..Öyle olsunda sakın bu dönüş para için olmasın.. insan bir an düşünüyor değil mi başkan..

7)ismail: bir sol bek'e 6,5 milyon euro vermek hemde Şampiyonluk primlerini bile ödeyemeyen bir takımda.. Hemde öyle Barcelona'dan falan alınmış değil bildiğin Antep'den alınmış bir bek'e verilen bu para.. Ne denebilirken harika harika bir başkan..

8)Tabata:Yazmaya bile gerek yok komedi bile denemez.. sadece Bkz:Elano=7 milyon euro. Ayrıca küçük bir başka ayrıntı bu adam Beşiktaş'a gelmeye can atarken Antepte 3 kuruşa oynarken neden yıllık 1,5 milyon euro vermek gerekli bu adama.. Mesela 1 milyon versek gelmeyecek mi? Yine aynı mesele bobo tello ve yerliler şampiyonluk için ter döküp 2 kupa getirsin bu adamın yarısı para bile çok görülsün.. Başkan..

Del bosque'lerden, Komisyoncu Sinan ve transferlerinden(Seriç,Diatta,Zapo,Sivok...) vs'den bahsetmiyorum. Bunlar bu sene olan ve sadece transfer politasına yönelik hızlıca yazılmış ve bir anda akla gelenler..

Neden mi kızıyoruz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder