23 Nisan 2010 Cuma

Vali Zamana Yenilince Bayındırlık Müdürlüğü de Yenik Sayıldı


Zaytung değil, bugünkü Radikal'den bir haber...

"Mardin'de 2 hafta önce başlayan ve 39 kurum takımının mücadele verdiği masa tenisi turnuvası bugün oynanan final ve yarı final maçlarıyla sona erdi. Savurkapı Mahallesi'ndeki Atatürk Spor Salonu'nda oynanan bugünkü maçlarda, final maçında Arçelik ile Bayındırlık Müdürlüğü takımları karşılaştı.

Vali Hasan Duruer'in işlerinin yoğun olduğu ve fazla zamanının olmaması nedeniyle karşılaşma 1'inci set devam ederken durduruldu. Vali Hasan Duruer, sözde şampiyon ilan edilen Arçelik takımına kupasını vermek üzere salona davet edildi. Vali Hasan Duruer de hiç bir şey olmamış gibi sahaya inerek sözde şampiyon Arçelik takımına kupasını vererek başarılar diledi. Daha sonra ikinci ilan edilen Bayındırlık Müdürlüğü takımına kupasını vermek üzere Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu anonsu yapıldı. Başkan Ayanoğlu sahaya inerek ikincilik kupasını Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü takımına verdikten sonra Vali Hasan Duruer ile birlikte salondan ayrıldı. Ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

Maç sonunda şampiyon ilan edilen Arçelik takımını 3-2'lik sonuçla yenen Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü takımı, şampiyon oldu. Bunun üzerine Vali Duruer’in şampiyon olduğu gerekçesiyle verdiği kupa, Bayındırlık Müdürlüğü takımına verildi. İkincilik kupası alan Bayındırlık Müdürlüğü de daha önce aldığı bu kupayı Arçelik takımına vermesi salondakileri de şaşkına çevirdi. Salonda bulunan az sayıda izleyici bu durum karşısında gülmekten kendini alamadı."

(Haberin orijinali - Radikal)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder