Malzemeler:
- 2 paket vanilya aromalı toz puding
- 3 su bardagı süt
- 3 su bardagı vişne suyu
- 1,5 paket eti kakaolu bisküvi
Süslemek için:
- hindistan cevizi
- vişne taneleri
Bir paket vanilyalı pudingi 3 su bardagı süt ile pişirin.Dikdörtgen bir borcamı ıslatıp pişen pudingi borcama dökün.Biraz ılınınca iki kat kakaolu bisküvileri dizin.(ben bisküvileri vişne suyuyla ıslattım.bu arada ben yanlışlıkla bir kat bisküvi dizmişim)Diger bir tarafta 3 su bardagı vişne suyuna kalan 1 paket vanilyalı pudingi koyup karıştırın.Ve pişirin.Hafif ılıdıktan sonra bisküvilerin üzerine dökün.Ve düzeltin.Buzdolabına koyup 3-4 saat bekletin.Servis sırasında üstünü hindistan cevizi ve vişne taneleri ile süsleyin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder