23 Mart 2010 Salı

ÖZSÜT, FRANSIZ CAFES RİCHARD'I TÜRKİYEYE GETİRDİ !!!


155’ten fazla şubesiyle Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren Özsüt, yeniliklerini sürdürüyor. Fransız kahve üreticisi Cafes Richard ile işbirliği gerçekleştiren Özsüt, kahve alanında liderliği hedefliyor. Cafes Richard’ın özel bir çalışmayla Türk damak tadına uygun geliştirdiği kahve harmanları tüm Özsüt şubelerinde sunulmaya başlandı. Özsüt böylece son dönemde çikolata alanında yaptığı atılımı kahveyle devam ettiriyor. Cafes Richard yılda 7.000 ton kavrulmuş kahve üretimi ve 20’yi aşkın ülkedeki faaliyetleriyle Fransa’nın önde gelen kahve üreticisi konumunda bulunuyor.

Özsüt’ün kahve menüsünde klasik kahve çeşitleri, özel geliştirilmiş lezzetler, sıcak ve soğuk kahve kokteylleri yer alıyor. Klasik espresso’dan caffe latte’ye, mocha’dan americano’ya kadar pek çok lezzet Özsüt misafirlerini bekliyor. Ancak Özsüt, kahve tutkunlarını klasik kahve keyfinin yanı sıra yepyeni lezzetlerle de buluşturuyor. Portakal, fındık ve vanilya aromalı espresso’lar Türkiye’de ilk defa Özsüt tarafından satışa sunuluyor.

Özenle hazırlanan sunum ve süslemelere sahip sıcak ve soğuk kokteyller de Özsüt’ün kahve menüsünde öne çıkıyor. Cappuccino’nun yumuşak içimini vanilya, karamel ve fındık aromalarıyla taçlandıran “Aromacino”, espresso, çikolata ve nanenin canlandırıcı karışımından oluşan “Mocha-Mint” kahve tutkunlarının büyük beğenisini kazanacak. “Cookie-Ccino” ise fırından taze çıkmış çikolatalı kurabiye aromasıyla çocukluk anılarınızı canlandırmaya hazırlanıyor. Espresso, çikolata ve soğuk sütün damakta kalan tadına kestane aromalarının eşlik ettiği “Choco-Chestnut”, yeşil çay, karamel, espresso ve tatlı baharatlardan oluşan egzotik bir kokteyl olan “Iced Chai-Caramel” gibi birçok farklı kokteyl de Özsüt’ün kahve menüsündeki lezzetler arasında yerini alıyor.

Cafes Richard hakkında:

1892 yılında Paris’te Henri Richard tarafından kurulan Cafes Richard, bugün yalnızca Fransa’nın değil, tüm dünyanın en seçkin kahve üreticileri arasında ilk sırada yer almaktadır. İlk günden itibaren mükemmel kahve harmanları hazırlamak vizyonuyla hareket eden Cafes Richard, ürünlerini 20’yi aşkın ülkede kahve tutkunlarına sunmaktadır. Cafes Richard’ın kahvenin tüketicilere en doğru ve lezzetli şekilde ulaştırılması hedefiyle oluşturulduğu eğitim merkezinde bugüne dek 1.000’in üzerinde sektör profesyoneli kahve üzerine eğitim almıştır. 400 kişilik ekibiyle faaliyetlerini sürdüren Cafés Richard, Paris’teki modern tesislerinde en yeni teknolojilerden yararlanarak yılda 7.000 ton kavrulmuş kahve üretimi gerçekleştirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder