27 Mart 2009 Cuma

Oraletli pasta


Beyaz Muhallebi için:
4 su bardağı süt
1 su bardağı nişasta
1 su bardağı şeker
2 paket kare bisküvi
Oraletli Muhallebi için:
4 su bardağı su
1 su bardağı nişasta
1,5 su bardağı şeker
1 paket arzuya göre Tang
Hazırlanışı
Beyaz muhallebinin tüm malzemeleri bir tencereye konur. Diğer bir tencereye de oraletli malzeme konur. Aynı anda pişirilir. Sıcakken tepsiye önce beyaz muhallebi dökülür. Yüzeyini kapatacak şekilde kakaolu büsküvi döşenir, üzerine hemen oraletli muhallebi konur. Soğuduktan sonra birkaç saatte dolapta bırakılır, dilimlere bölünerek servis yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder