28 Mayıs 2010 Cuma

KREMALI KEDİDİLİ


Günaydın şekerler şeker tadında mutlu hafta sonları dilerim hepimize.Büyük bir hızla gün masamın tariflerine devam ediyoruz.Sırada beşinci lezzetimiz var.
MALZEMELER
2 paket kedidili büsküvi
200 ml.krema
1 çay bardağı pudra şekeri
Süt
Hindistan cevizi
YAPILIŞI
-İlk iş olarak krema ve pudra şekerini iyice yoğunlaşana kadar mikserle çırpı yoruz.
-Derin bir tabağa süt döküyoruz.Diğer derin bir tabağada hindistan cevizi dökü yoruz.
-Bir tane kedidili büsküvimizi süte batırıp çıkardıktan sonra iç kısmına bolca krema sürüyoruz.
-Diğer kedidilinide ıslatıp kremanın üstüne kapatıyoruz.
-Her tarafını hindistan cevizine bulayarak servis tabağına alıp buzdolabında 1 saat bekletiyoruz.
NOT:Hindistan cevizi yerine toz fıstık veya granül çikolatayada bulayabilirsiniz harika oluyor:))
AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder