12 Haziran 2009 Cuma

Bik Bok İlkbahar Yaz Koleksiyonu Resimleri

Bik Bok ilkbahar yaz koleksiyonu için çekilen resimleri size göstermek istedim.Resimler herşeyi çok daha iyi anlatıyor bence.Gençler,eğlence,neşeli ve sıcak yaz günleri...
Bik Bok ürünlerine resimler sayesinde baya bir ısındım.Özellikle payetli giysiler,siyah çizgili bikini ,dantelli fırfırlı üst çoook hoşuma gitti.

Ama ayrıntıdaki bir şey gözümden kaçmadı.Üst resimde siyah bikini üstlü kızın ojelerine dikkat edin.Lacivert ve inanılmaz tatlı durmuş.En kısa zamanda lacivert oje edinmeliyim.Sizinde alıp beğendiğiniz lacivert oje varsa lütfen markasını ve numarasını acil bir şekilde istiyorum.Sizi kumsal özlemiyle başbaşa bırakıyorum.Herkese iyi haftasonu diliyorum.Güzel havanın tadını çıkartın..!


Lili Bebek bana bambi ödülünü vermiş.Ona çok teşekkür ediyorum.Bu ödülü bana vermeseydi de onun hakkındaki düşüncelerim aynı olacaktı.Sımsıcak yorumları ve diktiği mükemmel elbiseleriyle çok tatlı bir anne o.İyi ki tanımışım seni çoook teşekkür ederim bu ödüle layık gördüğün için.Bende ödülü beni takip eden herkese gönderiyorum.İyi ki varsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder