14 Haziran 2010 Pazartesi

En çok yapılan güzellik hataları!

En çok yapılan güzellik hataları!
Biz kızlar hatalarımızı düzeltmeye kararlıyız!

Dıştan çekilen dudak kalemi, patlamak üzere olan sivilcenin sıkılması, abartılı göz makyajı... Bunlar sıklıkla yapılan güzellik hatalarından sadece bazıları.

Modası geçen ve kadını güzelleştirmekten çok, çirkinleştiren bu hatalardan kurtulmanın artık zamanı geldi galiba!

Saçlarını kesme!


Saçlarına bir türlü şekil veremediğinden şikayetçisin. Bir gün kafan bozuluyor ve alıyorsun makası eline. Biraz daha biraz daha derken, bir de bakıyorsun saçlar uçmuş gitmiş!

Bu durumda: Ya son derece cool bir tavırla arkadaşlarına "Aaaa! Bu saç şekli şimdi çok moda, yoksa haberiniz yok mu?" diyeceksin ya da uzuuuun bir süre nereye gidersen git, şapkayla dolaşacaksın.

Ne yapmalısın?

Kuaföre gitmeme konusunda ısrarlıysan, o zaman bir arkadaşından yardım al. Saçların düzse ve arkadaşına güveniyorsan bunu deneyebilirsin. Ama sakın saçlarına şekil verdirmeye falan kalkma!



Sivilcelerini sıkma!


Şimdi bunu yapmamak mümkün mü? Günlerdir beklediğin partinin sabahında, bir bakıyorsun çenende kocaman bir sivilce! İçinden ona öldürücü bir darbe indirmek geliyor. Hem de tırnaklarınla. Sonra bu masum sivilce, koca bir canavara dönüşüyor ve yüzünün tamamını kaplıyor. Şimdi git bakalım partiye!

Ne yapmalısın?

Sivilcenin üzerine limonla karıştırılmış talk pudrası sür ve akşama kadar beklet. Böylece sivilcenin daha fazla büyümesini engellemiş olursun.

Parlak kırmızı ruj sürme!


Biliyoruz, kırmızı ruj gerçekten çok seksi! Ama eğer dişlerin yeterince çarpıcı değilse seksi olmak bir yana çok itici görünebilirsin.

Ne yapmalısın?

İlla kırmızı ruj kullanmak istiyorsan, biraz daha soft tonlarını denemelisin.

Şeftaliye yakın açık kırmızılar, uygun göz makyajıyla çok iyi gider.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder