16 Haziran 2010 Çarşamba

Güzel bir kadınla çıkmanın zorlukları nelerdir?

Ateşli bir kadınla çıkmanın zorlukları nelerdir?Bir ateşli kadınla beraber çıkıyorsunuz, peki dayanılmaz zorluklarını biliyor musunuz?

Talih yüzünüze güldü ve inanılmaz bir kadınla berabersiniz. Kız arkadaşınız Dehşet güzel. Bilgisayara yüklediğiniz her kızdan daha güzel.

Seksi ve F1 Monaco pistinden daha çok kıvrımları var. Ancak bir problem var: siz bir başbelası ile birliktesiniz, güzel bir başbelasıyla. Belki onun karaktersizliği, belki bitmeyen draması, değişen ruhsal durumları veya tavırları. Her ne ise, o tam bir baş belası. Peki niye berabersiniz bu kadınla? Bütün arkadaşlarınızdan gelen uyarılara rağmen niye hala berabersiniz? Çünkü o hala çok güzel!

Haydi şimdi dürüst olalım. Bu kızdan yakın bir zamanda vazgeçmeyeceksiniz. Ama en azından onunla nasıl başa çıkacağınızı bilmelisiniz. Görüntü herşey demek değildir yine de şimdilik yeterli. Önceden düşünme ve iyi ipuçlarıyla, seksi başbelanızla keyif sürmek kolay.

İşte Askmen'in seksi başbelanızla ilişki rehberi:

Seks bombanızın ruhunu anlayın

İlk önce bu başbelasıyla çıkarken neyin içinde olduğunuzu bilin. Birkaç çeşit kadın, bu kategorinin içine girer ve neler getireceklerini bilmek; süprizleri elimine etmek demektir. Kişiliği olmayabilir, manken gibi olması sizi kızdırabilir. Sizi aile içi şiddetli kavgalara dahil edebilir, iş yeri tartışmalarına ve eski sevgili kavgalarına karıştırabilir. O muhteşem seksi kadınınız dengesiz olabilir, o an gülüyorken bir dakika sonra ağlayabilir. Tamamen cadaloz olup, sizi bozup kontrol etmeye çalışabilir.

Şimdi nelerle uğraşabileceğinizden haberiniz olduğunuza göre, yararlarını bilmeli ve neden onunla uğraştığınızı anlamalısınız. Seksi başbelasınızla beraber olmanın birkaç avantajı var. Seks, hayat deneyimi ve en önemlisi ego tatmini. Bunlar varken, başbelanızı bırakmak zor, ama aynı zamanda onunla kalmak da bu kadar zor olabilir. Bu kadını nasıl kontrol edebileceğinizi bilmek, kötü gecelerden kaytarmanız için anahtar.

Seksi başbelanızı neler çıldırtır öğrenin

Seksi başbelasıyla çıkmanın ilk adımı onun yollarını öğrenmek. Deli veya kontrol manyağı olsa bile, onunda yolu vardır. Belli durumlarda nasıl tepki verdiği ve davrandığı. Eski sevgilisinin favori şarkısını duyduğunda, iş yerinde ne olduğunu sorduğunuzda ağlıyorsa, bunları bilin ve tetikleyici şeyler söylemekten kaçının.

Seksi başbelanızla nasıl beraber olabileceğinize dair ipuçlarımızın

O güzel yararları kullanın

Güçlü noktalarını destekleyin. O seksi. Seks inanılmaz. Restaurantta en güzel masalarda yer bulabiliyor veya barlara sizi bedavaya sokabiliyor. Güçlü noktaları ne ise, bunları kullanın yoksa başınızdaki bela göz ardı edilemez hale gelebilir. Zamanınızı beraber geçirin ve ilişkinizi onun güçlü noktalarının üzerine kurun yoksa zamanınız onun ne kadar problem olduğu ve sizin bundan ne kadar sıkıldığınızla hızla geçer.

Doğru insanlarla takılın

Bir sonraki adım, grup içinde nasıl olduğunu belirleyin. Yanınızdaki şahane kız egonuzu tavana çıkarabilir ve size, arkadaşlarınız arasında bir üstünlük sağlayabilir ama bu güzel başbelası, kadın arkadaşlarınızın ve ailenizin yanında bu kadar hoş durmayabilir. Nasıl davranıp davranamadığını bilmek ve hangi grup arkadaşlarınızla daha iyi geçinebildiğini görmek ilişkinize daha uzun bir yaşam sunabilir.

Onu ne kadar dinliyorsunuz gerçekten?

Birbirinizle ne kadar iletişim kurmanız gerektiğini öğrenin. Eğer pireyi deve yapan bir kişiyse, o sürekli problemleriyle sürekli sizin beyninizi yiyeceğine. O tavana bakarken, sizin kariyeriniz hakkında şikayet ederken veya bağırıp çağırıken, maçı izleyebilir misiniz yoksa bütün ilgiyi ona mı vermelisiniz öğrenin. Belki bütün ilginizi ona vermeden hala onun  muhteşem vücudundan yararlanabilirsiniz.

Kapıdan çıkıp gitmesine hazırlıklı olun

Seksi başbelaları mükemmel oldukları için kendilerini eşsiz sanarlar. Öfke nöbetleri sırasında, bütün o çığlıkların arasında sizi kapıdan çıkıp gitme ihtimalleriyle tehdit edebilirler. Ayrılmaya hazırlıklı olun ve bir daha sormadan gitmelerine izin verin. Güzellikleri kendi istediklerini almak için kullanılamaz, ne kadar güzel olurlarsa olsunlar. Ayaklarının yere basmasını istiyorsanız, çok tartışmadan gitmesine izin verin.

İyi, kötü ve ödül

Son olarak, avantajlarına odaklanalım. Belki şahane seks, belki gözünüzün gönlünüzün bayram etmesi – çok güzel çünkü – veya caddede o kolunuzda yürürken hissettikleriniz. Belki bu deneyimi yaşarken öğrendikleriniz sizin bu ilişkideki avantajınız. Ne mutlu ediyorsa sizi, ona odaklanın ve mümkün olduğunca keyfini çıkarın. Gerçek ilişkiler sadece dış görünüşe dayanmaz ve büyük ihtimalle bu seksi başbelasıyla olan ilişkiniz çok uzun sürmeyecek. Sadece eğlenin ve o başbelası olurken, şahane vücuduna ve suratına bakıp kendinize onun ne kadar seksi olduğunu hatırlatın.

Kaynak:Mynet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder