14 Haziran 2010 Pazartesi

Hızlı ve Basit Yüz Maskeleri

İşte elinizin altındaki yiyeceklerle hazırlaması kolay leke düşmanı basit maskeler.. Eğer maskenizi kendiniz yapmak istemezseniz içlerinde kil , çay ağacı yağı, sülfür, kafur, söğüt kabuğu olan maskeleri tercih edin.

1. Öneri: Bir parça karpuzu ezip püre yapın. Püreyi yüzünüze uygulayın ve cildiniz kuruyup gerilene kadar bekleyin. Son olarak yüzünüzü ılık suyla yıkayın ve soğuk suyla durulayın.

2. Öneri: Bir domatesi ikiye bölün ve yüzünüze bu iki parçayla masaj yapın. Kurumasını bekledikten sonra durulayın. Yakabileceği için sivilcelere uygulamayın.

3. Öneri: Bir elmayı rendeleyin ve iki çay kaşığı bal ile karıştırın. Bu karışımı sivilceli bölgelere uyguladıktan sonra 15 dakika bekletin. Önce ılık sonra soğuk suyla yıkayın.

4. Öneri: Küçük bir parça ekmeği süte batırın. Uzanın ve ıslattığınız ekmeği sivilcenizin üzerine koyun. 20 dakika bekletin.

5. Öneri: Bir naneli diş macununu (jel olmayacak) avucunuza alarak birkaç damla ılık suyla karıştırın. Bu karışımı lekelerin üzerine sürerek beş dakika bekletin. Sonrada soğuk suyla yıkayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder