16 Haziran 2010 Çarşamba

Size karşı açılmasını nasıl sağlarsınız?

Her bayan sevgilisinin aklından geçenleri bilmek ister. Ne yazık ki, bir erkek için kalbini açması o kadar zor bir olaydır ki

Bir erkeği duygusallaştırmak istiyorsanız, doğru zamanı ve doğru yeri bilmeniz çok önemli. Birçok kadın yanlış zamanı seçer. Şunu bilin: Eğer sevgiliniz yorgunsa; başka bir işe konsantreyse ve rahatlamak istiyorsa, ona sorularla yaklaşmanız sonuç vermeyecektir. Misafir beklediğiniz ya da sevgilinizin rahatlamak istediği zamanları sohbet için seçmemelisiniz.

Birlikte bir aktive yaptığınız zaman konuşmayı deneyin. Mesela bulaşıkları yıkarken, parkta yürürken. Konuşurken size bakmasında ısrarlı olmayın. Erkeklerin çoğu gözlerinize bakmadıkları zaman daha rahat konuşurlar.

Sorgu hakimi olmayın

Kadınların fazla düştükleri bir hata var. Sevgililerine peş peşe sorular sorarken, aynı zamanda ses tonlarını da ayarlamayı beceremiyorlar. Öyle kibir sohbet havasında geçmesi gereken konuşmalar, sohbetten çok bir sorguya benziyor ve erkekler kalplerini açmak yerine kaçmayı tercih ediyor.

Duygu sözcüğünü unutun

Erkekler duygularını kolay kolay dile getirmez, onlardan öyle bir şey istediğinizde korkmaları normal. Eski tecrübelerinizden, gelecek planlarınızdan bahsedin. Erkekler gelecek ideallerinden bahsetmeyi severler, onlara özel sorular sormak istediğinizde o havayı vererek sorun.

Siz açılın

Eğer ona açılıyorsanız, güvenini kazanırsınız ve o da size açılır. Ondan bunu istiyorsanız, ilk önce siz açık ve samimi bir şekilde konuşun.

Ne zaman durmalısınız?

Belki anlamsız gibi gelecek ama bir erkeği konuşturmanın en iyi yolu bazen susmaktır. Kadınlar sevdikleri erkek hakkında en ufak ayrıntıyı bilmek ister. Çoğu zaman bu bir takıntı haline gelir. Sürekli kurcalamak yerine, olayların kendiliğinden gelişmesini bekleyiniz. Arka planda kalmayı bir deneyin, göreceksiniz ki bilgiler daha fazla gelmeye başlayacaktır.

Ekolay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder