11 Haziran 2010 Cuma

2010 Makyaj Trendleri

P&G Beauty, 2010 İlkbahar Yaz makyaj trend raporunu açıkladı. Ben kataloğunu büyük bir hevesle inceledim ve sizlere de görüntüleri ve makyajla ile ilgili verdikleri tüyoları paylaşmak istedim.


İşte 2010 İlkbahar/Yaz makyaj trendleri.

Aşırılığa tepki olarak, doğallığa ve tazeliğe dönüşün yaşanacağı 2010 İlkbahar/Yaz makyaj sezonunda; “Kabile Mücevherleri” trendi; sert, dramatik bir görünüm olarak yorumlanıyor. “Pastel Oyun Zamanı” trendinde gözler, pastel renklerle vurgulanıyor. “İhtişamlı Gözler” trendinde, ister kalın ister ince uygulanmış olsun gözler, göz kaleminin değişmez cazibesiyle birleşince, mutlak çağdaş makyaj ifadesi ortaya çıkıyor. “Etkileyici Dudaklar” trendinde rujlar, makyaj dünyamıza etkileyici bir dönüş yapıyor.

Doğal makyajın gücü…
“Yıllardır ilk kez bir şeylerin doğru olduğunu ilk anda anladım diyen Max Factor Global Kozmetik Yaratıcı Tasarım Direktörü Pat McGraht, “İçgüdüsel bir tepkiydi, üzerinde fazla çalışmaya ihtiyaç yoktu” diyor. Kimsenin aşırılığı yakalayamayacağını bu yüzden daha demokratik görünümün ortaya çıktığını söyleyen Pat, “Kadınlar, gerçekte böyle makyaj yapıyor” diyor. Bazı defilelerde Pat, sadece üç malzeme kullanıyor ve dudakları ya da gözleri ortaya çıkarıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder