14 Haziran 2010 Pazartesi

Kaşları daha hızlı uzatmanın yolları

Kaşlarınızı alırken belki ölçüyü kaçırdınız veya yeni moda kalın kaşlardan hoşlanmaya başladınız. Ayna da kaşlarınızı uzatmayı düşünürken kaşlarınızın saçlarınızdan bile daha yavaş uzadığını farkettiniz. İşte tam burda pembeayna imdadınıza koşuyor. Sizlere kaşlarınızın sağlıklı ve daha hızlı uzaması için bir kaç öneri.

* Protein bildiğiniz gibi saçlarımızın uzaması içinde çok önemli. A, B3. C ve E vitaminlerini almaya özen gösterin.
* Duş alırken veya yüzünüzü yıkarken çok fazla bastırmadan iç taraftan dışa doğru parmaklarınızla kaşlarınıza 10-15 kere masaj yapın.
* Saf zeytinyağını parmağınıza damlatarak kaşlarınızın uzamasını istediğiniz bölgeye masaj yaparak yedirin. Eğer var ise hintyağı daha etkili olacaktır. 5-10 dakika bekledikten sonra ılık suyla durulayınız.
* Parmağınızla veya bir pamuğa biraz vazelin sürerek kaşlarınızın uzamasını istediğiniz bölgeye yavaşça sürün. Ardından ılık suyla durulayın. (Eğer yukardaki öneriyi uyguladıysanız gerek yoktur.)
* Kullanmadığınız temiz yumuşak bir diş fırçasını alın, kaşlarınızın uzamasını istediğiniz yerleri yavaşça (tahriş etmeden) 1 hafta boyunca 1-2 dakika fırçalayın.


alıntı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder