11 Haziran 2010 Cuma

Bakımlı, Dolgun Kaş ve Kirpikler

Kaşlarımızın şekli ve kirpiklerimizin dolgunluğu makyajımızda önemli bir rolü var. Bu nedenle kaş ve kirpiklere zaman zaman özel bakım uygulamak gerekiyor. Çeşitli markaların güçlendirici özellikli ürünleri ile bu bakımları yapabiliriz. Ayrıca besleyici özelliğe sahip rimelleri kullanarak daha kuvvetli kirpiklere sahip olabiliriz.

Bobbi Brown Kaş Maskarası

Bobbi Brown’un kaş rimeli çok fazla ton seçeneğine sahip. Böylece kendinize uygun olan renk ve tondaki rimeli kullanarak kaşlarınızda doğal ve dolgun bir görünüm yaratabiliyorsunuz. Bobbi Brown Natural Brow Shaper aynı zamanda kaşlarda oluşan kepeklere de son veriyor.(41TL)

Mac Brow Finisher Kaş Bakım Kalemi

Renkli bir vaks olan bu ürün özellikle kaşlara sekil vermek için kullanılıyor. Kaşlara düzgün bir görünüm veren Mac Brow Finisher’ın rengi kaşların doğal renginin vurgulanmasını ve ortaya çıkmasını; bunun yanı sıra bakımlı ve parlak görünmesini sağlıyor. Ayrıca içeriğinde bulunan antioksidanlar kaşları bir yandan da besliyor. (32 TL)

Elizabeth Arden Ceramide Lash Extending Treatment Maskara

Elizabeth Arden bu ürünü ile cilt bakım bilimini makyajla birleştirdiğini vurguluyor. Kirpikleri uzatan belirginleştiren ve yeniden yapılandıran; Ceramide Üçlü Kompleks ve Keravis içeren bu maskara A C ve E vitamini içeriği ile kirpiklerin doğal koruma katmanının onarılmasına yardımcı oluyor. (72 TL)


Mavala Double-Cils Bakım Rimeli

Mavala’nın maskara gibi uygulanan bu bakım ürünü kirpiklerin uzamasına ve güçlenmesine yardımcı oluyor. Ayrıca kirpiklere doğal ipeksi bir parlaklık veren Mavala Double-Cils’in içeriğinde proteinler ve doğal aktif maddeler var. Kirpiklerin yanısıra kaşlara da uygulanan bu ürünü geceleri yatmadan önce uygulayın. Bir ay sonunda haftada iki-üç kullanıma düşürerek sağlıklı kaş ve kirpiklere sahip olabiliyorsunuz. (33 TL)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder